Skip to content

Log in om uw facturen in te zien en te betalen

Wilt u betalen? Of wilt u weten of u al betaald hebt? Of wat u tot nu toe betaald hebt?  Vul hieronder de gebruikersnaam en het wachtwoord in die u van ons kreeg.  

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Inloggen bij onze opdrachtgevers om uw status te bekijken

Indien u op deze pagina bent, heeft u waarschijnlijk een brief of email ontvangen waarbij wij u verzoeken in te loggen. Indien u ingelogd bent, kunt u uw openstaande facturen inzien, downloaden en betalen. 

Hoe kunnen we u helpen?

Veelgestelde vragen

Het hangt van onze opdrachtgever (uw leverancier) af of wij een betalingsregeling met u kunnen treffen. 

 

Stuur een email aan info@betalis.nl en leg uit waarom je het niet eens bent met de vordering. Betalis zal jouw email altijd beantwoorden. 

Stuur een email aan info@betalis.nl en geef aan dat u een kopie van de factuur wenst te ontvangen.

U kunt op 3 manieren betalen: 

Superhandig! Via de betaalknoppen in de emails

Wat het meest eenvoudig voor iedereen is, is het betalen via de betaalknoppen die wij in de email meesturen. Daarbij is altijd het betalingskenmerk ingevuld en wij zien direct dat er betaald is.

Met de QR code

Heeft u een brief of email ontvangen met daarin een QR-code? Scan deze code met de camera app van uw mobiele telefoon en betaal online!

Via bank overschrijving

Heeft  u geen computer of mobiele telefoon? Betaal gewoon via de reguliere overschrijving. Vergeet daarbij niet altijd het betalingskenmerk goed in te vullen. Het bankrekeningnummer waar u naar over kunt maken is NL96 RABO 0116 9091 29, de BIC code is RABO2NLU

Wij vinden uw privacy belangrijk

Omdat wij de privacy belangrijk vinden, hebben wij in ons privacy statement uitgebreid omschreven welke maatregelen wij hebben genomen om uw privacy te waarborgen, welke gegevens Betalis met welke doelstellingen verwerkt, van wie Betalis gegevens ontvangt en aan wie Betalis gegevens verstrekt. Daarnaast leest u daarin hoe lang gegevens worden bewaard en hoe die gegevens worden beveiligd, wat uw rechten zijn en hoe klachten ten aanzien van privacy-gerelateerde zaken bij Betalis kunnen worden ingediend.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. .