Skip to content

Samen zorgen wij voor een passende opvolging

Betalis is een IT gedreven financieel dienstverlener die zich gespecialiseerd heeft in de dienstverlening met betrekking tot de opvolging van facturen. 

Door slim te automatiseren biedt Betalis uitgebreide mogelijkheden om de kosten laag te houden. Laag voor onze opdrachtgevers, én laag voor hun klanten die het even niet kunnen betalen.  Onze klanten kiezen er dus bewust voor om hun facturen op een sociaal verantwoorde methode op te volgen. Daardoor onderscheiden wij ons van reguliere incassobureaus en helpen wij u te voorkomen dat u met deurwaarderskosten en proceskosten te maken krijgt.  Hoe? Dat is per opdrachtgever verschillend. Maar vaak is het gewoon door u wat tijd en ruimte  te gunnen. En soms door u de weg te wijzen naar hulp en ondersteuning.  

Dit is Betalis

Ooit begonnen als juridisch dienstverlener en incassobureau te Rotterdam en inmiddels uitgegroeid tot een landelijk opererend IT gedreven financieel dienstverlener, gespecialiseerd in factuuropvolging en debiteurenbeheer  Sinds onze oprichting in 2009 hebben we steeds één doel voor ogen : het voorkomen van kosten door het aanbieden van minnelijke oplossingen.  

Onze kernwaarden

Authenthiek​

Eerlijk, respectvol en fair. In onze communicatie en in onze oplossingen

Betrouwbaar

wij gaan zorgvuldig om met de informatie die wij toevertrouwd krijgen

No-nonsense

wij blijven rustig, erkennen eventuele fouten en handelen rechtvaardig

Vooruitstrevend

wij bedenken steeds nieuwe mogelijkheden om met u tot een oplossing te komen

Betalis en de maatschappij

Wat vinden we belangrijk?

De voornaamste reden dat u ons kent, is omdat wij u een rekening of betalingsherinnering sturen. Voor ons is dat een belangrijk contactmoment met u. We willen dit daarom zo aangenaam mogelijk maken. Een van de manieren waarop wij dat doen, is door sociaal verantwoord te incasseren. Dit betekent dat we er alles aan doen om kosten voor u te beperken en verdere kosten te voorkomen.