Skip to content

Uw annuleringsfacturen alsnog betaald via Betalis Travel

Betalis helpt reisorganisaties succesvol lastige vorderingen op te volgen en werkelijke gang naar het Incassobureau te voorkomen door pro-acitef regelingen te treffen. 

Travel vierkant (1)

Dit is Betalis Travel

goed geregeld, voor iedereen

Jarenlange ervaring binnen de reiswereld bla bla bla

Onze merkwaarden

Hier staan wij voor

Authenthiek​

wij zijn en blijven onszelf, doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.​

Betrouwbaar

wij gaan zorgvuldig om met de informatie die wij toevertrouwd krijgen.

No-nonsense

wij blijven nuchter en handelen oprecht.​

Vooruitstrevend

wij zijn en blijven onszelf, doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.​

Voor wie wij werken

Reisorganisaties

Betalis werkt voor tientallen en grote zorgpraktijken en -instellingen in Nederland. De bekendste activiteit bestaat uit facturering en debiteurenbeheer voor de eerstelijns zorg. Denk daarbij aan tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en tandprothetici. Maar wij werken ook voor fysiotherapeuten, chiropractors, podotherapeuten, diëtisten, logopedisten en osteopaten.

Semi - overheid

Wij helpen consumenten zo goed als wij kunnen bij het inzien, begrijpen en betalen van hun rekeningen. Verder vinden wij het heel belangrijk dat zorgconsumenten tevreden zijn over hoe wij dat doen. Dus wij vragen een zorgconsument na elk telefoongesprek om ons te beoordelen. Als een zorgconsument niet tevreden over ons is, nemen wij contact op om vragen alsnog te beantwoorden of problemen op te lossen. 

Betalis en de maatschappij

Wat vinden we belangrijk?

De voornaamste reden dat u ons kent, is omdat wij u een rekening sturen voor zorg die u heeft gehad. Voor u niet het leukste moment in de week, voor ons een belangrijk contactmoment met u. We willen dit daarom zo aangenaam mogelijk maken. Een van de manieren waarop wij dat doen, is door sociaal verantwoord te incasseren. Organisaties die dit keurmerk (SVI) voeren zijn zich bewust van hun sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit betekent dat we er alles aan doen om kosten voor u te beperken en om onnodige kosten te voorkomen. 

Transparantie

Wij hebben geen geheimen

0
Klanttevredenheid
0
Patiënttevredenheid
0 mln.
Rekeningen
0 mln.
Declaraties
0 +
Zorgaanbieders
0 +
Medewerkers